Wie wij zijn

18.02 publishing is een kleinschalige uitgeverij. Kwaliteit gaat boven kwantiteit . Mooie verhalen en interessante inhoud voeren de boventoon, kortom boeken met klasse.Naast boeken geven wij ook spellen en kaarten uit.

De cijfers in 18.02 publishing staan voor 18 februari. De dag dat ik zelf geboren ben, maar ook Miranda van der Steen een jaar later. En last but not least zijn we respectievelijk 34 en 33 jaar na onze geboorte getrouwd op 18 februari. De datum is bijzonder voor ons. Hopelijk op deze manier ook voor anderen. We hopen op 18 februari elk jaar nog een groter feestje te vieren dan dat we al deden: want op welke dag is het beter om een boek uit te geven?

Wessel Blei

Uitgever, vormgever en conceptontwikkelaar

Persoonlijke aandacht - out of the box

"Het leukste vind ik het om met iemand te sparren over een idee. Dan bedenk ik iets, de ander vult dat aan en ik ga daar dan weer op door of vice versa. Op die manier kom je op out of the box concepten. Dat kunnen boeken zijn maar ook andere producten zoals kaarten of spellen. Ik houd ervan als de ideeën origineel zijn. Nieuwe ideeën die een impuls geven aan de creativiteit van anderen en het aanbod van 18.02 publishing. Ik focus me binnen de uitgeverij op voornamelijk de faciliteiten, evenementorganisatie en netwerkcontacten."

Miranda van der Steen

Redacteur, conceptontwikkeling en auteur

Innovatief - creatief

"Ik zou het heerlijk vinden om de hele dag te schrijven en de creëren. Laat mij maar schrijven en ontwerpen. Dat ontwerpen is heel breed. Dat kan een boek zijn, maar ook een logo, een website, een nieuwe onderneming, een schrijfwedstrijd of een lay-out. Naast het creëren vind ik het heerlijk om met mensen te spreken en hun ideeën uit te werken. Om die reden geef ik schrijfcoaching en geef ik woorden aan iemands gedachte. Daarnaast schrijf ik e-learnings en natuurlijk boeken. Dat laatste blijft echt een kick. Een boek opzetten, schrijven en uiteindelijk ook afronden. Heerlijk!"