Proeflezers


Proeflezers gezocht voor de manuscripten van de auteurs waarmee we samenwerken zie ook, onze werkwijze. Als jij proeflezer wilt worden, horen wij dat graag. Je beoordeelt als proeflezer het manuscript als een kritische lezer. We verwachten geen redactie.
Van de proeflezer vragen wij een oordeel over:
– het verhaal als geheel
– punten waar je kritisch over bent
– waar je haakt tijdens het lezen
– eventuele andere bijzonderheden of voorstellen

Je besluit zelf of je een bepaald manuscript wilt proeflezen. Als een verhaal je bij voorbaat niet aanstaat, vragen we iemand anders. Als je een manuscript leest en volgens de afspraken beoordeelt, ontvang je van ons een exemplaar van het uitgegeven boek als die er uiteindelijk van komt. Ook nodigen we je uit voor de boekpresentatie van het betreffende boek.
Wordt het manuscript niet uitgegeven, ontvang je een exemplaar van een van de andere boeken die 18.02 publishing uitgeeft of zal uitgeven, naar eigen keuze.

Wil je proeflezer worden? Mail dan je gegevens naar proeflezer@1802publishing.nl. Je ontvangt van ons een ongepubliceerd verhaal, dat je voor ons mag proeflezen. Op die manier kunnen we goed kennismaken met jouw proeflees-werkwijze en beoordelen of jouw werkwijze past bij onze werkwijze.